![]() |
Orjinal Cinayetler / Dürüst Katil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orjinal Cinayetler / Dürüst KatilOrjinal Cinayetler / Dürüst Katil ![]() Hollywood'un iki ünlü aktörü Robert De Niro ve Al Pacino'yu bir araya getiren “Dürüst Katil - Righteous Kill”, 12 Eylülde ABD ile aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek ![]() ![]() ![]() ABD ile aynı anda Türkiye'de de 12 Eylülde vizyona girecek film, Hollywood'un iki ünlü aktörü Robert De Niro ve Al Pacino'yu yıllar sonra bir araya getirdi ![]() Filmde, New York şehir polisine bağlı iki emektar dedektifin (Robert De Niro ve Al Pacino) yasa dışı yoldan huzuru sağlamaya çalışan bir seri katilin izini sürmesini konu alıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Orjinal Cinayetler / Dürüst Katil |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orjinal Cinayetler / Dürüst Katil''ORJİNAL CİNAYETLER'' VİZYONDA ![]() Al Pacino & Robe 2008-09-23 İki deneyimli polis dedektifi: Turk (De Niro) ve Rooster (Al Pacino) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AL PACINO'YU İSTEDİM Senaryo yazarı Carlal Gewirtz "Ne zaman senaryo Jon Avnet ve ardından Robert De Niro'ya gitti, o zaman yazdığım senaryonun film olacağına inandım" diyor ve ekliyor: "Al Pacino'nun takıma katıldığını duydum ve o zaman filmin olay olacağını düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() HERKES İÇİN KEYİFLİYDİ Oynayacağı projeleri titizlikle seçtiğini söyleyen bir diğer yıldız Al Pacino ise, "Aslında senaryoyu okurken, biraz gergindim çünkü hem Robert hem de Jon ile aynı anda çalışmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FİLMİ MUTLAKA İZLEYİN Al Pacino; Robert De Niro birlikte yer aldıkları sahnelerle ilgili düşüncelerini şöyle açıklıyor: "Bazen insanların karşısında rahat olmak için zamana ihtiyaç duyulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİNEMA KEYFİ |
![]() |
![]() |
|