![]() |
Müzikallari Ve Abba Yı Sevenler İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müzikallari Ve Abba Yı Sevenler İçin![]() Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2008 Yönetmen : Phyllida Lloyd Senaryo : Catherine Johnson Müzik : Benny Andersson , Björn Ulvaeus Yapım : 2008, ABD / İngiltere / Almanya , 108 dk ![]() Oyuncular Amanda Seyfried (Sophie) , Stellan Skarsgård (Bill) , Pierce Brosnan (Sam Carmichael)Colin Firth , (Harry Bright) , Meryl Streep (Donna) , Julie Walters (Rosie) , Christine Baranski (Tanya) Babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsü, ünlü pop grubu ABBA’nın hit şarkıları eşliğinde anlatılır ![]() Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır ![]() ![]() Başrolünde 14 kez Oscar adaylığı elde eden ve iki kez Oscar kazanan efsanevi oyuncu Meryl Streep’in oynadığı “Mamma Mia!”, İsveçli müzik grubu ABBA’nın şarkılarını temel alan aynı adlı Broadway müzikalinin sinema film uyarlaması ![]() ![]() Çok güzel bir müzikal komedi Merly Streep harika bi iş çıkarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Konusmak istemiyorum Yaşadıklarımız hakkında Beni incitmesine ragmen Şimdi sadece tarih oldu Tüm kartlarımı oynadım bu senin de yaptıgın seydi Söyleyecek baska birşey yok Oynayacak as kalmadı Kazanan hepsini alır ![]() Kaybeden minnacık kalır zaferin yanında Bu onun kaderi Kollarının arasındaydım Oraya ait oldugumu düsünerek Hissettiğini sanardım Bana bi çit inşaa ettigini Bana bir ev inşaa ettigini Orada güçlü olacagımı düsünürdüm Ama tam bi aptaldım Kurallarla oynayan ![]() ![]() ![]() Tanrılar bir zar atar Akılları buz kadar soguktur Ve biri dibe vurur Biri kaybeder tatlım Kazanan herseyi alır Kaybeden düsmek zorundadır Bu kolay ve net ![]() Neden acıklayayım ki? Ama söyle bana o da seni benim öptügüm gibi öpüyor mu? O senin adını söylediginde aynı seyleri hissediyor musun? Derinlerde bi yerlerde Seni özledigimi bilmelisin Ama ne diyebilirimki Kurallara uyulmalıdır Hakimler karar verecek Benim gibilerde katlanacak Şovun izleyicileri Her zaman alcakta kalır Oyun tekrar oynanıyor Bir asık yada bir arkadas Büyük yada küçük birşey Kazanan herseyi alır Konusmak istemiyorum Eger seni üzüyorsa ![]() ![]() ![]() Ve anlarım Elimi sıkmak için gelmeni Özür dilerim Eger seni kötü hissettiriyorsa Beni bu kadar gergin ve kendine güvensiz görmek Anlamıyor musun? Kazanan herseyi alır ![]() ![]() ![]() Kazanan herseyi alır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|