![]() |
Dorian Gray [2009] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dorian Gray [2009]![]() Dorian Gray (2009) //Oyuncular// Colin Firth | Ben Barnes | Rebecca Hall | Rachel Hurd-Wood | Emilia Fox | Caroline Goodall | Ben Chaplin | Maryam d'Abo | Fiona Shaw | Douglas Henshall | Jo Woodcock | Michael Culkin | Johnny Harris | Pip Torrens | Max Irons | Noli McCool | David Sterne | Tallulah Sheffield | Paul Warren | Louise Rose | Aewia Huillet | Michael Archer | Andrew Care | Sam Child | Chris Jamieson | Hugh Ross | Geoff Searle | Leonard Silver | Christian Wolf-La'Moy | Yönetmenler : Oliver Parker Senaristler : Toby Finlay Oscar Wilde Yapım : İngiltere Konusu: Oscar Wilde'ın romanından bir beyazperde uyarlaması ![]() ![]() ![]() Olağanüstü derecede güzel bir genç adam olan Dorian Gray her zaman genç kalacak olan portresinin karşısına geçip "Onun yerinde olmak isterdim! Eğer onun yerinde olabilseydim her zaman genç kalırdım ![]() ![]() Dorian Gray'in bu tuhaf dileği kabul olur ![]() ![]() ![]() Bu doğaüstü durumu fark eden Dorian Gray çözümü portreyi saklamakta bulur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|