Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, adamım, love, man

İ Love You, Man / Adamım Benim [2009]

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İ Love You, Man / Adamım Benim [2009]

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi :12 Haziran 2009
Yönetmen : John Hamburg
Senaryo : John Hamburg , Larry Levin
Görüntü Yönetmeni : Lawrence Sher
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2009, ABD , 104 dk
Oyuncular : Paul Rudd (Peter Klaven) , Rashida Jones (Zooey) , Sarah Burns (Hailey) , Greg Levine (Haileynin Sevgilisi) , Jaime Pressly (Denise) , Jon Favreau (Barry) , Jason Segel (Sydney Fife)

Başarılı bir emlak komisyoncusu olan Peter Klaven hayallerinin kadını Zooe'le nişanlıdır Yakında evleneceklerdir, fakat Peter farkeder ki çevresinde sağdıçı olabilecek bir yakın arkadaşı yoktur

Erkeklerle yapılan bir hayli garip buluşmalardan sonra Peter sağdıçım diyebileceği -kendisinin tamamen zıttı olan- sevimli, karizmatik Sydney Fife ile tanışır

Fakat kısa sürede gelişen dostluk ilişkileri nişanlısıyla arasını bozar Ya nişanlısını seçmelidir ya da yeni arkadaşını Acaba Peter ''Seni seviyorum, adamım'' diyebilecek kadar erkek midir?

Polly Gelince filminin yazarı ve Zor Baba, Zor Baba ve Dünür ve Zırtapoz filmlerinin ortak yazarlarından olan John Hamburg'un filmi I Love You Man, Amerika Box Office'te vizyona girdiği ilk hafta ikinci sırada yerini aldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com