Cehenneme Bir Adım 2 (2009) |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cehenneme Bir Adım 2 (2009)//Oyuncular// Shauna Macdonald | Natalie Jackson Mendoza | Krysten Cummings | Gavan O'Herlihy | Joshua Dallas | Anna Skellern | Douglas Hodge | Doug Ballard | Robin Berry | MyAnna Buring | Axelle Carolyn | Josh Cole | Seamus Maynard | Mac McDonald | Saskia Mulder | Nora-Jane Noone | Alex Reid | Michael J Reynolds | Ian Rowland | Jessika Williams | Kelli Kerslake | Ana Tür : Korku -------------------------------------------------------------------------------- Alt Türler : Macera Korku Gerilim -------------------------------------------------------------------------------- Yönetmenler : Jon Harris -------------------------------------------------------------------------------- Senaristler : J Blakeson James McCarthy James Watkins Konusu: 'De2cent' ile ilgili bilinen en önemli detay, filmi Neil Marshall'ın yönetmeyeceği İlk filmin senaryosunu da yazan Marshall ise devam projesi için, "Hikâyeyle ilgili benim başka, yapımcıların da başka fikirleri var Oturup bir orta yol bulabiliriz" diyerek en azından öykü konusunda açık kapı bırakıyor 'Descent 2' ile ilgili ilk ihtimallerden biri, ilk filmin açık bırakılan sonunda Sarah’ın ölmemesi Bu konuda Marshall'ın yorumu ise şöyle: "Shauna’nın henüz bir bebeği oldu, uzun bir süre bir film için hazır olacağını sanmıyorum" Marshall'ın asıl ilginç yorumu ise Sarah’ın yaşıyor olma ihtimali üzerine yapıyor "Eğer onu ilk filmin sonunda öldürmezsek, ikinci filmin sonunda mutlaka öldürmeliyiz" diyor Marshall ve gülerek ekliyor: "Bilmiyorum Henüz nerde durduğumuzu gerçekten bilmiyorum" |
|