Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamım

Adamım Benim

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adamım Benim

Adamım Benim

Gösterim tarihi : 12Haziran2009

Yönetmen : John Hamburg

Oyuncular : Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg

Dil : İngilizce

Tür : Komedi, romantik

Fragman : İzlemek için tıklayınız

Bir erkek için en zor durumlardan biridir büyük olasılıkla, 'kanka'sı ve sevgilisi arasında kalmak İşte Zor Baba, Polly Gelince gibi filmleriyle tanınan yönetmen John Hamburg'un yönettiği film işte böyle bir konu üzerine kurulu

Konusu
Los Angeles’lı başarılı emlakçı Peter Klaven, rüyalarının kadını Zooey’e ile evlenmek üzeredir Zooey aldığı evlilik teklifini ve sevincini hemen yakın kız arkadaşları ile paylaşır Peter ise bir anda etrafında bu haberi paylaşabileceği, “bunlar benim kankalarım” diyebileceği, “adamım benim!” diye seslenebileceği hiç bir yakın arkadaşının, daha doğrusu erkek arkadaşının olmadığını fark eder

Uzun yıllar boyunca kızların en yakın dostu olmakla övünen Peter, çok geçmeden, çevresinde hiç erkek arkadaşı olmadığı için Zooey’nin rahatsızlık duyduğunu hisseder Bunun üzerine nikahında kendisine sağdıçlık edecek birini bulmaya odaklanır Önce kardeşi Robbie’nin yardımına başvurur Ne var ki gay olan Robbie erkeklerin dünyasını hiç tanımamaktadır Önerileri de Peter için felakete dönüşür

Peter’ın erkek arkadaş bulma serüveninin bir noktasında, yolu tesadüfen Sydney Fife ile kesişir Başarılı bir özel dedektif olan Sydney, aynı zamanda son derece karizmatik biridir Bağlılık gerektirecek ilişkilere hiç ilgi duymaz, o yüzden de yalnızca bekar kadınlarla gecelik ilişkiler yaşar Keyfine göre yaşamak için gereken boş zamanı bulmayı her zaman başarır

Peter’dan en farklı yanı ise, çevresinde her zaman için erkek dayanışması gösterecek çok sıkı bir erkek arkadaş grubu olmasıdır Sydney gibi birisi, Peter için yepyeni ufuklar açan “taptaze bir hava” gibidir

Kısa zamanda sıkı bir dostluğa dönüşen ilişkide, Peter daha önce hiç tanımadığı pek çok deneyim yaşar Artık erkek dayanışmasının ne demek olduğunu öğrenmiştir Bu durum, bir süre sonra Zooey ile ilişkisini tehdit etmeye başlar Peter artık bir tercih yapma noktasına gelmiştir Ya nişanlısını ya da yeni bulduğu “kardeşini” seçecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com