Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aday, adayı, güneşi, gördüm, oscar

'Güneşi Gördüm' Oscar Aday Adayı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği 'Güneşi Gördüm' filminin Oscar aday adayı olduğu açıklandı

Türkiye'de büyük bir gişe başarısına imza atan; Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp, yönetip, başrolünde oynadığı 'Güneşi Gördüm' filminin Türkiye'den Oscar aday adayı olduğu belirtildi

Film eleştirmenlerince övgüyle bahsedilen filme Amerika'daki dağıtımcılardan da büyük ilgi vardı

Pek Çok Festivalde Türkiye' yi Temsil Edecek

Yapımcı Murat Tokat ve Türkiye dağıtımcısı Pamir Demirtaş, filmin Kuzey ve Güney Amerika vizyon gösterimi ve DVD hakları görüşmeleri için 3 Kasım'da Amerika'nın Los Angeles eyaletine uçacak

4 Kasım'da başlayacak olan American Film Market fuarında, Tokat ve Demirtaş, aralarında Mario Kasar ve Francis Ford Coppola gibi isimlerin de olduğu yapımcı ve dağıtımcılarla görüşecek

Görüşmelerin sonunda bir anlaşma sağlandığı takdirde 'Güneşi Gördüm', Amerika ve dünyanın tüm ülkelerinde gösterime girecek ve dağıtılacak Film, önümüzdeki günlerde Japonya, Mısır ve Hindistan'daki festivallerde de ülkemizi temsil edecek

Filmin fregmanı

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com