![]() |
Elif Şafak Aşkı Yazdı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Şafak Aşkı YazdıElif Şafak "Aşk"ı Yazdı Elif Şafak son romanı ‘Aşk'ta Mevlana ve Şems'in ilahi aşkı üzerinden kitabın kahramanları Ella ile Aziz’in dünyevi aşklarına uzanıyor ![]() Şafak’ın son romanı Aşk yarın okuyucusuyla buluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Şafak son romanı ‘Aşk’ı anlattı: "Bu roman tek bir roman değil roman içinde roman, hikaye içinde hikaye, aşk içinde aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU BENİN HAYAL GÜCÜM Romanı yazarken bulabildiğim tüm Türkçe, İngilizce ve kısmen İspanyolca kaynakları okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın önemli sac ayaklarından birisi Şems ve Mevlana arasında geçenler ![]() ![]() ![]() Bir yerden bakarsanız belki bu roman senelerce benim içimde pişiyordu diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KİTAP İNGİLİZCE YAZILDI Önce İngilizce yazılan ardından Kadir Yiğit Uz tarafından Türkçeleştirilen romanın ilginç bir macerası var: "Çeviriyi aldıktan sonra resmen oturdum yeniden yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim söyle bir tempom var; yazmaya başladığım zaman gece gündüz kendimi ona adayarak, çok yoğun çok deli bir tempo ile ve hızlı yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elif Şafak Aşkı Yazdı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Şafak Aşkı YazdıElif Şafak sevdigim yazarlar arasında ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın önemli sac ayaklarından birisi Şems ve Mevlana arasında geçenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elif Şafak Aşkı Yazdı |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Şafak Aşkı YazdıElif ŞAFAK'ı ilk kez " Baba ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiklerimin arasında " Bit Palas, Pinhan, Araf ve Baba ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kısa zamanda da Med-Cezir' i ve Aşk' ı alıp okuyacağım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elif Şafak Aşkı Yazdı |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Şafak Aşkı YazdıLâL Nickli Üyeden Alıntı Elif ŞAFAK'ı ilk kez " Baba ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiklerimin arasında " Bit Palas, Pinhan, Araf ve Baba ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En kısa zamanda da Med-Cezir' i ve Aşk' ı alıp okuyacağım ![]() ![]() ![]() ![]() baba ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elif Şafak Aşkı Yazdı |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Şafak Aşkı Yazdıelif şafak'ın son kıtabı ask gercekten mükemmel okumaya kıyamıyorum desem yerıdır sindire sindire okuyorum gerçekten muhteşem herkese şiddetle tavsıye edıyorum okuyunda askı gorun dıyorum )) |
![]() |
![]() |
|