Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağışlansam, değilim, masum, yapsam

Masum Değilim... Ne Yapsam Da Bağışlansam?

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masum Değilim... Ne Yapsam Da Bağışlansam?

Masum Değilim Ne Yapsam da Bağışlansam?
Geçmiş ve Gelecek Günahların Bağışlanmasına Vesile Olan
250 Salih Amel

Büyük Boy * Lüx Cilt * Şamua Kağıt * 536 Sayfa

Yazarlar: DrAhmet Ferid - DrSeyyid Hüseyin el -Affani
Mütercim: Savaş Kocabaş

İşlediğimiz günahları gözlerimizin önüne getirdiğimizde bir anlık “ya bağışlanmazsam?” diye endişelenir zevklerimiz kursağımızda kalır Bağışlanmadığımızda çetin geçecek hesap günü ve cehenneme konuk olanların feryadı olan “beni tekrar yaratsaydın da sana gece gündüz ibadet etseydim” ayeti aklımıza gelir; titreriz…

İslam aleminin önde gelen alimleri tarafından hazırlanan bu kitap işlediğimiz günahların dünya ve ahiretteki karşılığı, Kur’an ve sahih hadisler ışığında bağışlanmamızı kolaylaştıracak 250 salih amel sunuyor…“Ne yapsam da bağışlansam?” diye kaygılanıyorsanız ilk adımı atmışsınız demektir…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com