![]() |
Hayata Evet / R. Şanal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Evet / R. ŞanalHayat Evet Yazar : R ![]() Bu kitapta 1977- 2000 yılları arasında yazdığım yazıların bir kısmını bir araya getirdik ![]() * Yirmili yaşlarımda cebimde saman kâğıtlarından kesilmiş küçük kâğıtlar dolaştırırdım ![]() * Atlardım Bakırköy'den minibüslere doğru Aksaray ![]() ![]() ![]() * Bazen gider Beyazıt kütüphanesinde açar, Spinoza'nın Etikası'nı okurdum satır satır ![]() * Sonra bu yazı yazma işini profesyonel bir mesleğe dönüştürdüm ![]() ![]() *Cağaloğlu, Unkapanı ve Karaköy üçgeninde yürürken, derginin basıldığı matbaa, derginin deposu ve eve yolculuk için bineceğim vapura yürürken planlardım yazılarımı ![]() *Aslında bütün bu işler kendini tanımaya çalışma işinin bir parçası imiş meğer ![]() *Ve ben bu işe hala devam ediyorum ![]() ![]() *Yıllar sonra bu yazılar elime geçtiğinde gördüğüm gibi şimdi düşündüğüm, söylediğim şeylerin birçoğunu ta o zamandan hazırlamışım ![]() ![]() * Şimdi düşünüyorum da “ ne güzel günlermiş o günler! ” diyorum ![]() *Hadi birlikte yolculuğa çıkalım sizinle! |
![]() |
![]() |
|