Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
addington, düşünce, ensign, gücü, jack, yüz, yüzde

Yüzde Yüz Düşünce Gücü Jack Ensign Addington

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yüzde Yüz Düşünce Gücü Jack Ensign Addington



% 100 Düşünce Gücü (Jack Ensign Addington)
Evrenin en büyük gücüne sahip olduğunuzu biliyor musunuz? Bu güç düşüncedir Yaşamınızı yöneten şey aslında düşünme biçiminizdir Düşünme biçiminiz sizi başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürebilir; size sevgi ve mutluluk ya da yalnızlık ve sefil bir yaşam verebilir Jack Ensing Addington ünlü bir hukukçu olmasının yanı sıra ruhsal bilimler üzerine de eğitim görmüş ve bu bilimi kendi yıllar süren derin inceleme ve araştırmalarıyla geliştirmiş bir kişi Yazar insanın önünde gerçekten yeni bir ufuk açan bu kitabında Evrensel Akıl’ın bilgeliğini kullanabilmemizi sağlayacak, benliği sınırlayan düşünce kalıplarını ortadan kaldıracak, başarısızlığı olağanüstü bir başarıya dönüştürecek bilgiyi Ortak Bilinç’ten nasıl elde edebileceğimizi öğretiyor
Jack Ensign Addington
AKAŞA YAYINLARI
Çeviren: Birol Çetinkaya
Orjinal Adı: %100 Mind Power
224 sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.