Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
levhi, mahfuz

Levh-İ Mahfuz

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Levh-İ Mahfuz

Tüm Olaylar "Levh-i Mahfuz" İsimli Kitapta Kayıtlıdır Allah, bizim için geçmiş ve gelecek olan tüm olay ve varlıkları, tek bir anda yaratmıştır Kuran'da, tüm insanların ve varlıkların kaderlerinin Rabbimizin katında, Levh-i Mahfuz'da yani "Ana Kitap"ta saklandığı şöyle bildirilmektedir: "Gökte ve yerde gizli olan hiçbir şey yoktur ki, apaçık olan bir kitapta (Levh-i Mahfuz'da) olmasın" (Neml Suresi, 75)

arkadaşlar bu isimde bir kitap çıkartılmış kitabı okuyan var mı varsa içeriği ve sizde oluşturduğu etkileri paylaşır mısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Levh-İ Mahfuz

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Levh-İ Mahfuz

Ayetin kastı Kitabı tüm mahlukat her an okumaktadır nadır kimseler de okuduğunu "takdiren farkeder" diye düşünüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Levh-İ Mahfuz

Eski 07-15-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Levh-İ Mahfuz

yok arkadaşım olay o değil bu başta yazdığım bu kitabın Allah katında olduğu ve tüm olayların kaderin bu kitapta kayıtlı olduğu
benim sorduğum ise burak özdemir adında bir yazarın bu isimde çıkarttığı bir kitap varmış ben onun içeriğini merak ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com