Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlar, herşey, sevmekle

Kendini Sevmekle Başlar Herşey

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendini Sevmekle Başlar Herşey

Her insan kendi potansiyelini keşfetmek üzere hayata gelmiştir Aslında içimizde bize bahşedilenden çok daha fazlası var Öyleyse bizi, dış dünyaya açılmaktan, heyecan verici olaylar ve ilişkilerde gerçek aşkı yaşamaktan, kayıtsız şartsız mutlu olmaktan, kısacası bize ait olan bir hayatı yaşamaktan alıkoyan nedir? İçimizde, bitmek tükenmek bilmeyen, yeteneklerle ve fırsatlarla dolu bir hazine var

İçimdeki bu gerçeği keşfedene kadar yıllarca, aşağılık kompleksine kapılarak aklım karışık bir şekilde, kendimi yetersiz hissederek, hata yaparak yaşadım ve ilişkilerimde de başarısız oldum Üstelik tüm bu duyguları bu dünyada yaşayan yegâne başarısız kişi olduğuma da kendimi inandırmıştım Ama hiçbir şey öyle değildi

--------------------
Yeni bitirdiğimve çok keyif aldığım kitaplardan biri,dilini sevdim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com