![]() |
Güneş Umuttan Şimdi Doğar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneş Umuttan Şimdi Doğar![]() Eski bir söylence, Tanrı'nın otuz altı iyi insanın yüzü suyu hürmetine dünyayı yok etmekten vazgeçtiğini anlatır ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan, seyrek bulunan bu tür insanlardandır ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm çocukları öz çocuğu gibi gören bir anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluk arkadaşlarını hâlâ okul numaralarıyla anımsayan,topluma ve insanlığa hizmet etmiş olan herkese vefa duygusuyla bağlı bir dost ![]() ![]() ![]() İnsanüstü bir çalışma temposuyla yıllardır halk sağlığı için,eğitim için, çağdaşlaşma için, kadın ve insan hakları için,demokrasi için, ülkesinin ve insanlığın aydınlık geleceği için didinen bir eylemci, bir Cumhuriyet kadını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Zaman Saçlıoğlu Cellat uyandı yatağında bir gece Tanrım dedi, bu ne zor bilmece Öldükçe çoğalıyorlar insanlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe |
![]() |
![]() |
![]() |
Güneş Umuttan Şimdi Doğar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneş Umuttan Şimdi Doğarİnsanüstü bir çalışma temposuyla yıllardır halk sağlığı için,eğitim için, çağdaşlaşma için, kadın ve insan hakları için,demokrasi için, ülkesinin ve insanlığın aydınlık geleceği için didinen bir eylemci, bir Cumhuriyet kadını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok teşekkürler Lucky, güzel bir paylaşım |
![]() |
![]() |
|