![]() |
Forumu Bilmeyenlerle Diyaloglar |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Forumu Bilmeyenlerle Diyaloglar+ Forum bu işte abi ![]() ![]() - Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form değil bu abi, Forum ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum değil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? -------------------------- +Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım ![]() -Ne demek nan o ![]() +Yok abi nickin yani ![]() -Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen ![]() ![]() +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene çocuuum ![]() +hay senin ![]() ![]() -------------------------- + - bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu ![]() - aaa sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu demek + yok bodrum değil, forum ![]() ![]() - aidat parası alıyo musunuz üyelerden + diyorum ki sanal bi ortam ![]() ![]() - postacı mı geliyor kapıya + iflahını senin ![]() -------------------------- + bak işte bizim forum bu ![]() ![]() - tamam (2 hafta sonra) - Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok ![]() ![]() + ne diyon sen yaa ne zayıflaması - bu forum deil mi? e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle + tamam çık forumdan ![]() ![]() ![]() - hem suçlusun hem güçlü --------------------------- +Foruma hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() - Hoşbulduk da ney bura şimdi ![]() -Forum abi ![]() ![]() +Kes! Görüyoz di mi başlıkları ![]() -Tamam abi ben yine de söyliyim ![]() +Napıyoz şimdi hep bu formda mı kalacaz ![]() -Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle +Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin |
![]() |
![]() |
|