Melekler De İnanmayabilir / Kaan Özer |
07-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Melekler De İnanmayabilir / Kaan Özer"Kelimelerin bilinmeyen hangi bedenlere bürünebileceğini, ruh içerisinde toplanan bu tür siluetlerin hecelerle nasıl nefes aldığını gösteren tüm kapıları her seferinde tekrar tekrar açıyor üslubunun ateşli anahtarlarıyla doğrusu içinizde yeni savaşlar açması muhtemel bu kelimeleri okurken, savunma mekanizmanızı bir kez daha gözden geçireceksiniz" aşk, dokunmayı bırakabilir yorgun bulut gibi süzülebilir sigaramdan öksüren duman beni bir pembe dudak vurabilir, uyandırabilir kurşun -bir kuşu uykusundan melekler(de) inanmayabilir her şey akabilir siyah pelerinin kıvrak belinden kalpleri lime lime edilmiş fosforlu bıyıklar yanabilir kibrit alevinde zehir gibi ayrılık, seni de vurabilir beni de dudakların dudaklarıma düşmeyebilir üşümeyebilir çırılçıplak şiirler şiirler çırılçıplak olmayabilir -ki ben şairsem şairler satır aralarında dilenmeyebilir aşka zımbalanmış ağızları gölge gibi duruşun cılızlaşabilir kopuk ruhun, seni de öldürebilir beni de m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r ismi konulmamış zamanları yaşayabilir tarih satır araları parçalanmış hüzzamlı dudaklar susabilir bir ayrılığın ardından aşka dair geceler seni de gömebilir beni de k a r a n l ı ğ a tenime bulaşmayabilir sükûnetin yüreğinden sarkıtılmış aşk, öznesini lekeleyebilir yaşamın kayıt defteri, seni de yok sayabilir, beni de m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r |
|