Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cesaret, yalnızdır

Cesaret Yalnızdır

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cesaret Yalnızdır

Cesaret Yalnızdır
Yazar : Bakiye Duran

Mücadelenin ve Mucizenin Öyküsü

Çalışmak, disiplin, özen ve başarı azmi Bugün üst düzey yönetici yetiştiren özel kurum ve üniversiteler, geleceğin yönetici adaylarına bunları öğretmeye çalışıyor Gençlerin iş dünyasına hazırlanması için farklı teknikler ve yöntemler kullanılıyor

Bugün yönetim bilimi pek çok farklı disiplinden beslenirken, artık tecrübeler ve yaşanmış başarı hikâyeleri yönetim yaklaşımlarını geliştirmek ve aktarmak adına büyük rol oynuyor Zoru başaran insanların gösterdikleri mücadeleyi ve çabayı öğrenmek, yöneticilik yolunda atılabilecek en önemli adımlardan biri

Bu kitapta yalnızca Türkiye'nin uluslararası ilk kadın ultra maratoncusu Bakiye Duran'ın gizli kalmış yaşam öyküsünü değil, sizi her alanda başarıya götürecek bir yol haritasını da bulacaksınız Hedefler büyüdükçe bir hayatı yönetmenin ne kadar zorlaştığını biliyorsanız, Bakiye Duran'ın başarıyla koştuğu yollar size kılavuzunuz olacak

Siemens'in katkılarıyla hazırlanmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com