Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişim, kryon, sevgi, zamanı

Kryon (Sevgi Ve Değişim Zamanı)

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

- DEĞİŞİM -
Tüm insanların birinci görevi, farkında oldukları o yere, o farkındalığa eriştiklerinde, kendilerini değiştirmektir "Kendilerini" derken, bunu gerçekten kastediyoruz! Eğer bedeninizin hücrelerindeki nitelikleri görebilseydiniz,ruhsal rehberlerinizin bile sizin biyolojinizin bir parçası olduklarını görürdünüz İşte bu yüzden onlar sizden ayrıldıklarında biyolojiniz bunun acısını yoğun bir biçimde hisseder Kendinizle ilgili spirütüel olarak gördüğünüz her şeyin kökeninin özü DNA yapınızda bulunur O bu şekilde olmak zorundadır O sizin dengeli dualitenizi yaratan bir birleşimdir Bu tür bir kutsal yapı olmadan siz biyoloji içinde yaşayan kutsal bir insan olamazdınız Bazılarınız aslında onun en küçük parçalarını keşfederken bu kutsallığı sayılarda ve şekillerde buluyorlar Dolayısıyla, birinci görev yapıyı değiştirmektir Yapı istek ve niyetle değişir,ve niyetin saf olması gerekir Aradaki farkı biz de biliyoruz,siz de biliyorsunuz Siz ruhun nasıl çalıştığını merak ediyorsunuz "Kryon, biz ölüm ve sorunlar karşısında nasıl bir kazanma durumuna sahip olabiliriz? Yaşadığımız bazı şeylerin hiçbir kazan/kazan çözümü yokmuş gibi görünüyor " Size şunu söyleyebilirim ki bir insanın dizlerinin üzerine çöküp kendi spirütüelitesini incelemesine ve denetlemesine neden olay her şey bir kazanma durumudur Çünkü siz bunun için buradasınız! Birçoğunuz bu yeni titreşimde buna niyet ederek kontratlarınızı iptal ettiniz ve yeni bir kontratı gerçekleştirmeye karar verdiniz (nötr aşı) Bu sizin yeni çağda yeni yeteneğinizdir Bu yüzden birçoğunuz yeni yolunuzda ilerlerken eski enerjinin "işaretlerinin" yanından geçiyorsunuz; böyle günlerde kendinizi pek iyi hissetmeyebilir ve "ne olduğunu" merak edebilirsiniz Olan şudur : Siz o sırada eski bir işaretin üzerinden atlamayı seçtiğiniz bir işaretin,sizi dizlerinizin üzerine çökertebilecek, ama onu aşmaya niyet ettiğiniz için buna ihtiyacınızın kalmadığı bir işaretin yanından geçmişsinizdir Bunu biliyor muyduz ? Yeni bir yolu seçerek,birlikte getirdiğiniz ve DNA nızda taşıdığınız karmalarınızı iptal etmeye niyet etmişsinizdir Siz bunu yaptığınızda,hücreleriniz bunu "anlamış" ve buna tepki göstermişlerdir Bunu yapmış ve bazılarınız şöyle demişlerdir:" Karmamı temizleyip eski yoldan ayrılmaya niyet ettim Hayatım yolunda gidiyor ama öyle büyük bir değişiklik görmüyorum" Siz insanlar tablonun yarısını görüyorsunuz Siz size olanlara başınıza gelenlere bakıyorsunuz Sizin başınıza gelmeyenler hakkında hiç bir fikriniz yok! Sizin geride bıraktığınız eski yolun neler içerdiği hakkında hiçbir fikriniz yok! O eski kontrat iptal olmuştur Ama siz hala büyük şeylerin olmasını beklersiniz Oysa büyük şey başınıza gelebilecek şeylerin gelmemiş olmasıdır Eğer bunun farkına ilk kez varıyorsanız , belki artık oturup bunu kutlamanızın zamanıdır Çünkü siz hala bu dünyada yaşıyorsunuz,eski kontratlarınız iptal olmamış olsaydı, belki siz şu an burada yaşamıyor olacaktınız! Siz armağanı uygun zamanda tanıyıp onu aldığınız için buradasınız Bu bir mucizedir Değişim! İnsanın birinci görevi budur Siz spiritüel değişim istediğinizde,buna ilk önce biyolojinizin tepki gösterdiğine şaşırmayın
KRYON

(OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

:" Karmamı temizleyip eski yoldan ayrılmaya niyet ettim Hayatım yolunda gidiyor ama öyle büyük bir değişiklik görmüyorum" Siz insanlar tablonun yarısını görüyorsunuz Siz size olanlara başınıza gelenlere bakıyorsunuz Sizin başınıza gelmeyenler hakkında hiç bir fikriniz yok!
Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com