Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mekanlar, zamansız

Zamansız Mekanlar

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamansız Mekanlar

Zamansız Mekanlar
Yazar : Levent Aslan

baktıklarımız ama göremediklerimiz, gördüklerimiz ama gerçek olmayanlar insan aklının karanlık sırlarının keşfedilmemiş derinliklerinde yolunu bulmak için çırpınan insanların romanı
1127 numaralı odanın orta yerinde, sis bulutunun içinde zeminde bir takım görüntüler oluşmaya başladı sis kümesi zeminde oluşan görüntülerin merkezine doğru dönmeye, belli belirsiz bir hortum şekli almaya başladı odanın içinde oluşan girdap usul usul hızlandı son geçişe sadece bir adım kalmıştı
yıllardır edindiği bilgi birikimini el yazısı bir kitapta topladı o kitabın içi büyüyle, gizli bilimlerin öğretileriyle doluydu zaman ve mekân içinde çok önemli bir güce hükmetmeyi öğrenmişti artık
aklın karanlık sırları'nı kullanarak olağanüstü bir başka şeyi daha gerçekleştirdi
yazarlığı artık bir başka boyuttaydı o, bir tanrı rolündeydi artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com