|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatan, erkeklerin, kafa, kitap, kontrolcü, yapılarını, öfkeli |
![]() |
Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir Kitap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir KitapFarkli sekilde taciz eden erkekleri anlatiyor ![]() ![]() Kadinlara bu iliski sonucunda nasil ayakta kalabileceklerini ve bu iliskiden guvenli bir sekilde nasil cikabileceklerini , beraberligin ilk zamanlarinda bu tur davranislari nasil anlamalari gerektigini anlatmis ![]() Ben cok begendim ![]() ![]() Orijinal adi: Why Does he do that? Yazari:Lundy Bancroft |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir Kitapkitabın ismi ''bunu neden yaptı?''mı Reyhan?yoksa başlığını yazdığın gibi kitap ingilizce mi?çevirisi var mı yani?erkekleri anlamak mümkün değil ama belki bir nebze de olsa ışık tutar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir KitapQ????~ Nickli Üyeden Alıntı kitabın ismi ''bunu neden yaptı?''mı Reyhan?yoksa başlığını yazdığın gibi kitap ingilizce mi?çevirisi var mı yani?erkekleri anlamak mümkün değil ama belki bir nebze de olsa ışık tutar evet ingilizce cevirisi varmi inan bilmiyorum ![]() ama gercekten super bir kitap ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Istersen bir arastir bakalim Turkiye'de varmi cevirisi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir KitapQ????~ Nickli Üyeden Alıntı kitabın ismi ''bunu neden yaptı?''mı Reyhan?yoksa başlığını yazdığın gibi kitap ingilizce mi?çevirisi var mı yani?erkekleri anlamak mümkün değil ama belki bir nebze de olsa ışık tutar kadınları anlamak çok kolay sankiÜnlü felsefeci Sigmund Freud, ölüm döşeğinde: 40 yıl kadın psikolojisinde araştırma yapmama rağmen bir sorunun yanıtını bulamadım o da "Kadınlar ne ister" ![]() ![]() ![]() Bulan da çıkmaz sanırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öfkeli Ve Kontrolcü Erkeklerin Kafa Yapılarını Anlatan Bir KitapTurlu sekilde taciz eden erkek modellerini cok acik anlatmis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|