Sen Ve Ben - İki Yırtık Ruh |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Ve Ben - İki Yırtık Ruh![]() Arka Kapak "Eger kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin buruk bir boşluk varken Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden herşeyi yarım bırakıyorsan![]() ![]() Ben de senin gibiyim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde Şimdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni![]() Şimdi ben buradayım İki elinin arasında tuttuğun kitapta degil, kafandayım, orada yarattığında![]() ![]() O her nasılsa ve ne yapıyorsa ben oradayım Bu bir tesadüf değil, anlayacaksın Benden alabileceklerini, sonrasında aldıklarını sadece sen bileceksin![]() Bu bir başlangıç ![]() ![]() ![]() Yüreğinin sesini duyuyorum, arayışını biliyorum Bedenimi, ruhumu sonuna kadar açtım Ruhum benim liderim Yaşamın hesap defterini kapatıp, izlemek yerine yaşamaya başladığın an neleri hissedeceğini hissetmek, benim varoluşumun ta kendisi![]() ![]() ![]() Gel hadi anlatacağım, sonra da gideceğim " Yazar:Aret Vartanyan Sayfa Sayısı: 246 Dili: Türkçe Yayınevi: Boutique |
|
|
|