![]() |
Ben Sana Yanarken Şimdi Sen Kim Bilir Nerede Üşüyorsun ?// Ceyhun Yılmaz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Sana Yanarken Şimdi Sen Kim Bilir Nerede Üşüyorsun ?// Ceyhun Yılmaz...Ben Sana Yanarken Şimdi Sen Kim Bilir Nerede Üşüyorsun ?// Ceyhun Yılmaz Kitap Hakkında Ben Sana Yanarken Şimdi Sen Kim Bilir Nerede Üşüyorsun Ceyhun Yılmaz PARANTEZ YAYINLARI / Genel Dizi 64 sayfa, Ciltsiz ![]() ISBN: 975-8441-57-4 Boyut: 13cm x 19cm Baskı Tarihi: 2002 Özgün Dili: Türkçe Bu kitap Bir yüreğin birden çok fazla yüreği düşünüp yazdığı şiirlerden oluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: Ben sana yanarken şimdi Sen kim bilir nerede üşüyorsun? Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni 'ben sana yanarken şimdi ![]() ![]() ![]() üşüyorsun' Yazar Hakkında Ceyhun YILMAZ, 5/10/1976 İstanbul Bakırköy doğumlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|