Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlar or aklınızı, başınıza, beyinde, kılavuzu, toplama, şey

Her Şey Beyinde Başlar/Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu!

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yayın Evi : Alfa Yayınları
Yazar : Mümin Sekman
Her şey beyinde başlar Başarı, mutluluk, huzur beyinden gelir İnsanın karakteri, kararları, kaderi kafasında şekillenir Bazıları baştan kazanırken, bazıları ‘kafadan' kaybeder! Beyin vücudun % 2'si olsa da, geri kalan % 98'i yönetiyor Önemli bir iş yaptığından başımızın üstünde yeri var! Aklın makinesi olan beyin herkese ‘bedava' veriliyor! Çoğumuz onu nasıl çalıştırmak gerektiğini öğrenmiyoruz O da kafamızın içinde, kafasına göre çalışıyor! Ürettiği duygu ve düşüncelerin sonucunu ise biz yaşıyoruz Biz onu kullanmasak da o bizi kullanmaya devam ediyor Ne düşüneceğimizi, ne yapacağımızı belirliyor Bu kitap beyne, beyni anlatıyor Aklını başına toplamak ve hayatını ‘baş'tan aşağı değiştirmek isteyenler için…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

evet kesinlikle öyle beyin çok önemli
şu ana kadar beynimin yüzde 70 kullanmayı başardım birde yüzde yüzünü kullanayım siz beni o zaman görün

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ıspanaknamık Nickli Üyeden Alıntı

evet kesinlikle öyle beyin çok önemli
şu ana kadar beynimin yüzde 70 kullanmayı başardım birde yüzde yüzünü kullanayım siz beni o zaman görün

hacı sevgi beyinle olduktan sonra adı sevgi olmaz kalple sevmek önemli bunu başaranda yok beyin ,beyinciklerle seviyorlar sonra suçlu biz oluyoz düşünmeden deli sevcen diken üstünden seversen diken batar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com