Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ailesinin, türk, öyküsü

Bir Türk Ailesinin Öyküsü

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bu kitabı arkadaşımdan almıştım az evvel bitti ama ağlamaktan gözlerim şişti
kitap gercek hayat hikayesi osmanlının son döneminde başlıyor savaşı, cumhuriyet dönemini atatürkün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor kitabı o kadar etkileyici dokunaklı ne söylenir bilmiyorum ki mutlaka herkes okusun isterdim
yazar irfan orga
çeviren arın bayraktaroğlu
ana yayıncılık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Osmanlı'nın son döneminde başlıyor savaşı, Cumhuriyet dönemini Atatürk'ün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor
*
Biyografi niteliğindeki eserler aynı zamanda ilgili zamanın toplumsal tarihini de açıkça seyretmemizi sağlıyor
Teşekkürler Esila

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

logos Nickli Üyeden Alıntı

Osmanlı'nın son döneminde başlıyor savaşı, Cumhuriyet dönemini Atatürk'ün vefatını valhasılı kuşaktan kuşağa bir yüzyılı sanki kaplamış belgesel niteliğinde anlatıcı çocukluğundan başlıyor anlatıcının çocuğu tamamlıyor
*
Biyografi niteliğindeki eserler aynı zamanda ilgili zamanın toplumsal tarihini de açıkça seyretmemizi sağlıyor
Teşekkürler Esila

rica ederim eğer okumadınızsa tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com