Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arif, baska, dua, kitaplari, pamuk, yazarin

Arif Pamuk Dua Kitaplari Ya Da Baska Yazarin

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selamunaleykum mumin arkadaslarim, kac haftadir buyuk uzuntu icindeyim Yurtdisinda yasadigim icin Turkiyedeki o guzel dini eserlere, dua kitaplarina ulasamiyorum Fakat Turkiyede neredeyse her evde onlarca dua kitaplari olan insanlar vardirArif Pamuk Hocanin neredeyse her evde, her camide ya da Kur’an kurslarında bir eserine rastlamak mümkünBizim buradaki muslumanlar Turkiyedeki gibi kitap acisindan sansli degil Son gunlerde tek istegim var o da birkac tane guzel dua kitabimin olmasiEger icimizde boyle fazladan kitabi olan varsa yollayabilir mi Allah rizasi icinGercekten o kadar sevinirim ki anlatamamGonlum o kadar mutlu olcak kiAma tabiki fazladan varsa yoksa hicbir masrafa girsin istemem kimseMaddi durumum olsa zaten Turkiyeye gelir alirdim ama su an boyle bir butcem yok malesef Allah rizasi icin yapacaginiz kitap yardimi icin simdiden minnettarim Allah razi olsun bu yaziyi okuyan arkadaslardanHayirli gunler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Turkiye gitmek icin butcen yokmus ama yurt disinda alabilecegin bir kac online kitap sitesi var Eger Avrupa icerisindeysen mesela kitapde diye bir firma var, eve servise yapiyor Avrupada'ki online kitapcilarda dini eserler cok satiliyor Bir bak istersen

Bende yurt disinda yasiyorum ve bende bunun sikintisini yasiyorum Neyseki o bir kac firmayi kesfettim
Turkiye'de ki kadar guzel eserler olmasada, gene de bir suru dua kitabi var satin alabilecegin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Allah razi olsun tavsiyen icinBen Bulgaristanda yasiyorumBurada ne yazik ki boyle kitaplar eserler hic yok arastirdim fakat bulamadimInternetten bir arkadas siparis etmisti teslim ucreti bayagi bi dolgun geldi aldigi kitaplardan daha fazla bir ucret odedi dogrusu ben de bu yuzden cesaret edemedim ama sizin dediginiz site daha guvenli sanirim

--- Sonraki mesaj ---

pasa Nickli Üyeden Alıntı

Turkiye gitmek icin butcen yokmus ama yurt disinda alabilecegin bir kac online kitap sitesi var Eger Avrupa icerisindeysen mesela kitapde diye bir firma var, eve servise yapiyor Avrupada'ki online kitapcilarda dini eserler cok satiliyor Bir bak istersen

Bende yurt disinda yasiyorum ve bende bunun sikintisini yasiyorum Neyseki o bir kac firmayi kesfettim
Turkiye'de ki kadar guzel eserler olmasada, gene de bir suru dua kitabi var satin alabilecegin

dediginiz siteye baktim fakat aradigim tarzda eserler yoktu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

arif pamuk kitaplarının satıldıgı yayınevinle direk temas kurun,bulamadıgınız kitapları onlar gönderiyorlarinternette telefon ve adresi var araştırısanız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com