Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
holmes, sherlock, uyumaz, şüphe

Sherlock Holmes / Şüphe Asla Uyumaz

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin görebileceği bir yere koymaktır
Sherlock Holmes

Bir suçu çözmenin ilk prensiplerinden biri, her ne kadar önemsiz gibi görünse de hiçbir ayrıntıyı atlamamaktır

İnsanların göz ardı ettiği şeyleri görmek, sonuca ulaşmanın ilk kuralıdır Araştırmanız, ayrıntıların gözlemlenmesi üzerine kurulu olduğunda en doğru sonuca vardığınızı siz de göreceksiniz

Sherlock Holmes

Yıllardır büyük bir ilgiyle okunan Sherlock Holmes maceraları, heyecanı zirvede tutmaya devam ediyor Toplam 56 hikâyeden oluşan serinin iki kitabından (Akıl Oyunlarının Gölgesinde & Suç Detayda Saklıdır) sonra, Şüphe Asla Uyumaz ile başarılı dedektifin zekâsına bir kez daha hayran kalacaksınız

Yazar : Arthur Conan Doyle

Çevirmen : Cumhur Mısıroğlu

Yayınevi : Martı Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sherlock Holmes serilerini çok severim, en son Baskerwille in köpeği ni okumuştum
Paaylaşım için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Charlotte Bronte Nickli Üyeden Alıntı

Sherlock Holmes serilerini çok severim, en son Baskerwille in köpeği ni okumuştum
Paaylaşım için teşekkürler

Tüm kitaplarını belirli bir yayınevi almamışBen de Martı yayınlarını takip ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com