Sherlock Holmes / Şüphe Asla Uyumaz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sherlock Holmes / Şüphe Asla UyumazBir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin görebileceği bir yere koymaktır ![]() Sherlock Holmes Bir suçu çözmenin ilk prensiplerinden biri, her ne kadar önemsiz gibi görünse de hiçbir ayrıntıyı atlamamaktır ![]() İnsanların göz ardı ettiği şeyleri görmek, sonuca ulaşmanın ilk kuralıdır Araştırmanız, ayrıntıların gözlemlenmesi üzerine kurulu olduğunda en doğru sonuca vardığınızı siz de göreceksiniz![]() Sherlock Holmes Yıllardır büyük bir ilgiyle okunan Sherlock Holmes maceraları, heyecanı zirvede tutmaya devam ediyor Toplam 56 hikâyeden oluşan serinin iki kitabından (Akıl Oyunlarının Gölgesinde & Suç Detayda Saklıdır) sonra, Şüphe Asla Uyumaz ile başarılı dedektifin zekâsına bir kez daha hayran kalacaksınız![]() Yazar : Arthur Conan Doyle Çevirmen : Cumhur Mısıroğlu Yayınevi : Martı Yayınları |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sherlock Holmes / Şüphe Asla UyumazSherlock Holmes serilerini çok severim, en son Baskerwille in köpeği ni okumuştum ![]() ![]() Paaylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sherlock Holmes / Şüphe Asla UyumazCharlotte Bronte Nickli Üyeden Alıntı Sherlock Holmes serilerini çok severim, en son Baskerwille in köpeği ni okumuştum ![]() ![]() Paaylaşım için teşekkürler ![]() Tüm kitaplarını belirli bir yayınevi almamış Ben de Martı yayınlarını takip ediyorum
|
|
|
|