Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatır, benimle, mısın

Beni Benimle Aldatır Mısın?

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Benimle Aldatır Mısın?

yazar:Aşkım Kapışmak

Gerçekte kocası tarafından aldatılan bir kadın var ve bu kadın bunu öğrendikten sonra kocasını boşamıyor, gidiyor ve araştırıyor beni hangi kadınlarla aldatıyor diye Dedektif tutup fotoğraflarını çektiriyor ve bir bakıyor ki kadınlar giyim tarzlarıyla, saçlarının renkleriyle kendisinden çok farklılar Bunun üzerine kadın hocaya gidiyor, psikologa gidiyor, adamdan da vazgeçmiyor ve diyor ki o zaman ben beni aldattığı kadınlar gibi olayım Gidiyor saçını başını yaptırıyor, onlar gibi giyiniyor ve kocasına İstanbul’da bir otelde bir randevu veriyor Adam geliyor ve karısını görünce çok şaşırıyor Yemekten sonra odaya çıkıp sevişiyorlar ve bunu her hafta yapmaya başlıyorlar Kadın evde normal biriyken her hafta cumartesi otele giderken aldatıldığı kadınlar gibi olmaya başlıyor ve ilginç bir psikoloji bu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com