![]() |
Erkeksen Aldatma,Kadınsan Aldanma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeksen Aldatma,Kadınsan Aldanma![]() yazar:Sevda Türküsev Türk kadınının en büyük hatası hayatındaki yanlış sıralamadır: “Çocuklarım-evim-kocam…”Halbuki bu çok yanlış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir yardımcıya yaptırırsınız ![]() akşam bu kadınla idare et demez ![]() ![]() ![]() şeyin cinsellik olduğunu kabul edelim ![]() arabasından, yüzüğünden… Alın kardeşim, kocanızı ya da sevdiğinizi, doya doya yaşayın ![]() Temizlik günlerinde kovmayın adamı evden, salonunuzu kapatmayın elalem için, evinizin en güzel yerinde eşinizle siz keyif yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeksen Aldatma,Kadınsan AldanmaErkek için farketmez her zaman aldatmak için bir nedeni olur, bunlar sadece laf olsun diye yazılmış yazılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeksen Aldatma,Kadınsan Aldanmaşükürler olsun benim kocam beni aldatmaz, ona güveniyorum ![]() ![]() ama temizlik gününde kovarım ![]() ![]() beni yine aldatmaz ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü sever,,,,seven erkek aldatmaz yazılanlarla hiç alakası yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rabbim ayırmasın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|