Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açıl, fatıma, mahmut

Hz Fatıma - Mahmut Açıl...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hz Fatıma - Mahmut Açıl...



Hz Fatıma - Mahmut Açıl




Yazarı Mahmut Açıl

Editörü Ali Demirel
Kapak Tasarımı İhsan Demirhan
Baskı Sayısı 1Baskı
Kağıt Cinsi 2Hamur
Sayfa Sayısı 208
Basım Yılı 2012
En x Boy x Yükseklik 13,00 X 21,00 X 1,00
Bilgi

Beyazdır Bembeyaz ve tertemizdir jnci Çiçeği İncecik dalından aşağı doğru bakan çiçeğin yüzü yere dönüktür Hatta görenlerin aklına ilk gelen, damlanın akmadan önceki son halidir Boynu bükük, yere düşmek üzere olan bir damla Tevazutevazutevazu Hz Fâtıma validemiz ise kısacık hayatı boyunca hep hüzün solumuş, hüzün yaşamıştır Gözyaşları bir an olsun eksik olmamıştır o Cennet karası gözlerinden Yüreğindekileri süzüp gözlerinden insanlığın sinesine akıtmıştır
• İnsanlığın İftihar Tablosu babasına Nübüvvet geldiğinde henüz küçücük bir kızdır Vefatında ise gencecik bir İnci Çiçeği Hüzün, çile ve ızdırab Hayatı boyunca başı hep yerde, gururdan, kibirden uzak olabildiğince mütevazı ve deryalar kadar engin gönüllü, Rasulullahın (sas) biricik gülü, Cennetliklerin hanımefendisi, masmavi gök kadar derin, uçsuz bucaksız sema kadar incedir Fâtıma!


Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.