bütün hastalıkların nedenleri ve olumlamalırının olduğu bir kitap okuyorum alfabetik sıralamaya doğru her türlü rahatsızlıkar ve sebebleri var alın bir okuyun belki işinize yararkitabın adı TÜM HASTALIKLARIN ZİHİNSEL NEDENLERİve iyileşemenizi sağlayacak düşünce modelleriyazarı LOUISE LHAY fiayatı 8 lira
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.