![]() |
Bir Yaşıma Daha Girdim | Francesca Gould.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Yaşıma Daha Girdim | Francesca Gould..Bir Yaşıma Daha Girdim | Francesca Gould ![]() Arka Kapak - 'Bir Yaşıma Daha Girdim!'de, insan anatomisi hakkında eğlenceli ve bilgilendirmeye yönelik cevaplar bulacaksınız ![]() - Anatomi ve fizyoloji konularında öğretim üyeliği yapan Francesca Gould, kitabında vücutlarımızla ilgili söylenegelmiş efsaneleri de açıklıyor ![]() - Vücudumuz hakkında bilmek istediğimiz, ama utandığımızdan soramadığımız soruları cevaplayan, tarihten ilginç örnekler sunan, eğlenceli bir kitap ![]() ÖNSÖZ Bir fizyoloji ve anatomi öğretim üyesi olan Francesca Gould, "Bir Yaşıma Daha Girdim" adlı kitabıyla 2008 yılında New York Times'ın en çok satanlar listesine girmiştir ![]() Yazar, - Neden tüylerimiz diken diken olur? - Karşımızdaki esnediğinde biz niye esneriz? - Sekse alerjik olunabilir mi? - Mona Lisa'nın neden kaşı yoktu? - Tuvaletten mi hastalık kapmak daha olağan yoksa klavyeden mi? - Komik kemik nedir? - Neden bazı insanlar daha çok sivrisinek çeker? Yazar:Francesca Gould Çevirmen: D ![]() Sayfa Sayısı: 190 Dili: Türkçe Yayınevi: Derin Kitap |
![]() |
![]() |
|