Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbara, boşluk, kingsolver

Boşluk Barbara Kingsolver ..

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Boşluk Barbara Kingsolver ..



Boşluk Barbara Kingsolver


Boşluk




Boşluk, Meksika'nın sıcak kalbi ve 1950'lerin soğuk McCarthy Amerikası arasında kalan bir adamın güvenlik arayışının, insanın içine işleyen hikâyesi Amerika'da dünyaya gelip Meksika'ya giden Harrison Shepherd, sosyetenin basamaklarını tırmanmaya çalışan uçarı annesi Salomé için bir yüktür Meksikalı ressamlar Diego Rivera ile Frida Kahlo'nun ve Frida'yla aşk yaşayan, sürgündeki Bolşevik lider Lev Troçki'nin evlerinde çalışmaya başlayan genç Shepherd, kendini istemeden de olsa sanat ve başkaldırının içinde bulur Şiddetli bir ayaklanma onu II Dünya Savaşı'na yeni kapılmış Amerika'ya sürükler Ancak siyasi rüzgârlarla gerçek ve yalan, kuzey ve güney arasında savrulmaya devam edecektir


Yazar: Barbara Kingsolver
Çevirmen: Çela Saranga
Sayfa Sayısı: 672
alıntı
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.