Wilbur Smith / Şimdi Ölmek Zamanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Wilbur Smith / Şimdi Ölmek ZamanıWilbur Smith - Şimdi Ölmek Zamanı Wilbur Smith - Şimdi Ölmek Zamanı ![]() Bilinmeyenlerle dolu AFRİKA'nın esrarlı havası, azgın nehirler gibi kabaran nefretlerle, yaşamak için ölmeyi göze alan cesur insanlar ve vahşi doğa ![]() ![]() TUZAK, HÜKMEDENLER, GAZAP romanları ile okurun beğenisini kazananWilbur Smith bu son kitabında yine ustalığını sergiliyor![]() alıntı |
|
Wilbur Smith / Şimdi Ölmek Zamanı |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Wilbur Smith / Şimdi Ölmek Zamanıooo, işte şimdi beni kalbimden vurdun Simge ![]() ![]() Wilbur Smith mutlaka okunması gereken romancılar arasındadır bana göre![]() ![]() Adam müthiş bir yazar![]() ![]() Bu adamın kitaplarını okuyunca insanı çılgınca bir Afrika seyahati tutkusu sarıyor![]() ![]() Çok kitabını okudum![]() ![]() Kitapları zaten genelde devam hikayeleridir![]() ![]() Beni en çok etkileyen iki kitabını herkes tavsiye ederim:1-Nehir Tanrısı (önce okunacak) 2-Yedinci Papirüs (sonra okunacak) Bu ikisini okuyunca bana teşekkür edeceksiniz ![]() ![]() Dehşet kitaplardır![]() ![]() W Smith'in diğer kitapları da muhteşemdir, çoğunun sinema filmi olduğunu söylersem konu daha iyi anlaşılır
|
|
|
|