![]() |
Gani Müjde - Seni Sevdiğimi Kimseye Söyleme, Çünkü Ben Herkese Söyledim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gani Müjde - Seni Sevdiğimi Kimseye Söyleme, Çünkü Ben Herkese Söyledim...Gani Müjde - Seni Sevdiğimi Kimseye Söyleme, Çünkü Ben Herkese Söyledim ![]() Sayın okuyucu ![]() ![]() ![]() bu kitabı almanız için beş neden var ![]() ![]() ![]() Aslında belki daha çok neden var ama sadece beşe kadar sayabiliyorum n'apiyim ![]() 1- Bu kitap Sadettin Teksoy'un okuyup ta anlayamadığı 3 kitaptan birisidir ![]() (Diğerleri 'İstanbul telefon rehberi' ve 'Ayşegül Tatilde'adlı resimli kitaptır) 2- Bu kitabı yağmurlu havalarda şapka olarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() 3- Bu kitap Nbel Edebiyat Ödülü'ne aday bir kitap olduğu kadar konserlerde ve maçlarda idael bir minder de olabilir ![]() 4- Bu kitapla pikniklerde mangal tutuşturabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Bu kitap içindeki kıymetli bilgilerle hayatınıza renk kattığı gibi, Paparazzilere yakalandığınızda ideal bir siperlik de olabilir ![]() 5- Bu kitap aşk hayatınızı zenginleştirecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Matematik bilgimi en kısa zamanda geliştirmeliyim ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|