Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ellerin, ergen, ittifakıaziz, kirli

Kirli Ellerin İttifakı-Aziz Ergen..

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kirli Ellerin İttifakı-Aziz Ergen..

Kirli Ellerin İttifakı-Aziz Ergen

Kitap Hakkında

Güncel Yayıncılık
Yayın Yılı: 2007
232 sayfa

Sadettin Tantan: " Ancak Aziz Albayım, bu operasyon sonuçta seni de, beni de yiyecek Ben hükümetin İçişleri Bakanı olarak hazırım bu işin sonucuna, vatan sağ olsun" dedi Ben de "Biz de hazırız sayın Bakanım vatanımız için feda olmaya" dedim

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Emin Arslan; "Sayın Savcım, bu operasyonu biz yaparsak siyasiler iki günde bu operasyonu bitirir Operasyona katılan herkesin kafasını koparırlar Bu deliller çok önemli, Jandarma bunu yapabilirse biz de her türlü teknik desteği verebiliriz, askere müdahale edemezler" dedi

Emekli Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Aziz Ergen kamuoyu tarafından ilk olarak 2000-2001 yıllarında "Beyaz Enerji Operasyonu"nu gerçekleştiren J Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı olarak tanınmıştır

Albay Ergen, daha sonra 2004 yılında ABD'li Albay Martin ROLLINSON ve ekibini Irak'ın Türkiye sınırında yakalayıp "Çuval"ın rövanşını alan komutan olarak kamuoyunun gündeminde yer almıştır

Ayrıca, bugüne kadar bu kadar açık bir biçimde yazılamayan; Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve kaçakçılık olayının da gündeme gelmesini sağlamıştır

Bu kitap bütün bu olayların yanı sıra, ABD'nin PKK'yla nasıl işbirliği yaptığını da belgelemektedir

Yazar Hakkında

Aziz ERGEN 1979 Kara Harp Okulu mezunu olup çekmiş olduğu kura ile Jandarma
Teğmen olarak göreve başlamıştır 9 yıl kıtalarda Bölük Komutanlığı ve 1992
yılında Kurmay olduktan sonra 5 yıl Jandarma Genel Komutanlığında görev
yapmıştır

1997 - 2000 yılları arasında Batman Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay
Başkanı olarak görev yaptı PKK ve Hizbullah"la ilgili operasyonların
planlanmasına katılmıştır

2000 - 2001 döneminde Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize
Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına getirildi Jandarma Kaçakçılık ve
Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı iken, kendisi gibi değerli bir
görev adamı olan Ankara DGM Savcısı Talat ŞALK"la birlikte; Cumhuriyet
tarihimizin en büyük yolsuzluk, hırsızlık ve vurgunlarından biri olan BEYAZ
SERİLİ Operasyonları yönetti En önemlisi hükümeti sarsan BEYAZ ENERJİ
OPERASYONU"nu yönetti

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com