![]() |
Karizmayı Dağıtanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Karizmayı DağıtanlarArkadaşlarla yemek yiyecektik ![]() yoktu ![]() ![]() ![]() faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu ![]() ![]() Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum ![]() Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu ![]() yolcu birden sıçradı ![]() ![]() Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı ![]() bittiğim andı ![]() Üniversite yıllarım ![]() gitmiştim ![]() başladı ![]() ![]() ![]() de oradan mezun oldum ![]() bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı ![]() Sabah ofiste telefonla konuşuyordum ![]() sıkıştırmıştım ![]() ![]() Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim ![]() Sırıtıyordu ![]() İşte o an benim bittiğim andı ![]() Lise 1 ![]() ![]() konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor ![]() olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı ![]() İşte o an benim bittiğim andı ![]() Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum ![]() Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi ![]() ![]() 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|