![]() |
İnciler:) |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() İnciler:)Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyordu ![]() -''görüntümü iğrenç buluyorum, yağlı, buruşuk ![]() ![]() Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' ************************************************** ***** ''Yarın 30 ![]() ![]() ''Niçin?diye sorar eşi''Onun suçu değil ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ******** ''Sadakatın tanımı????'' ''Fırsat yokluğu ![]() ************************************************** ******** Bir kadın eczaneye girer ve arsenik ister ![]() ''Ne yapmayı düşünüyorsunuz?'' diye sorar şüpheyle eczacı ![]() ''Kocamı öldürmeyi'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Neeee ?Şaka yapıyorsunuz!Cinayet işlemeniz için size satamam ![]() Gayet sakin kadın çantasını açar ve kocasının eczacının karısı ile sevişirken çekilmiş resmini gösterir ![]() ''A! tabii, reçeteniz varsa ,durum değişir ![]() ************************************************** ******** Adam gece yarısı karısını uyandırır: ''Sevgilim,aspirinin ![]() ''Ama başım ağrımıyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() ''Harika!!!!'' ************************************************** ******** Adam yanında oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim ![]() ''Ama ben onuncu kadehimdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() ''A! tabii, reçeteniz varsa ,durum değişir ![]() Bu inciden de öte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|