Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akgün, akova, aşk, kuyruklu, yıldız

Aşk Ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova...

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova...

Aşk ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova

AKGÜN AKOVA

Kitapları: Sansürttürme Şair Abüü (1991), Pepetye (1992), Baba Bana Bağırma(1994)nın ardından deneme/yanılma-yanılma/deneme kitaplarını yayınladı: Güzel Atlar Ülkesi(1996), Yıkık Bir Çocuk Bahçesi Gibiydi Yüzü(1997, Dil Derneği Ömer Asım Aksoy Ödülü), Elimi Tut Yeter(1998) Son iki şiir kitabı Aşk ve Kuyrukluyıldız(1997), Seçme Şiirler81998)’ dir

Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezinde olan kitapları

Aşk ve Kuyruklu Yıldız (İlköğretim IIKademe Kütüphanesi)

Seçme Şiirler (İlköğretim IIKademe Kütüphanesi)

Yıkık Bir Çocuk Bahçesi Gibiydi Gibiydi Yüzü (İlköğretim IIKademe Kütüphanesi)

Elimi Tut Yeter (Lise Kütüphanesi )

Yazarın tanıtacağımız kitabı: Aşk ve Kuyruklu Yıldız

“Aşk ve Kuyruklu Yıldız”, bir anlamda gökyüzüne bakmayı unutanlara, sevgiyi yeniden anımsatmanın kitabıdırYeni aşk şiirlerimle eski kitaplarımda yer alan aşk şiirlerini bir araya topladımAslında bu başka ülkelere dağılmış kardeşlerin sonunda bir araya gelmesinden başka bir şey değilOnlar yüreğin dilini konuşuyorlardı, ben de birbirlerine sokulabilsinler,öpüşüp koklaşabilsinler diye onları bir araya getirdim” diyor Akova

yalnızca kanatlarına güven

aşkımız bir gün uçup giderse aramızdan sevgilim

sırt çantalı bir duman gibi

bir melekle çarpışan kelebeğin kanadından dökülen toz

bir çağlayanda sürüklenen bir dal parçası gibi

istemediğimiz yerlere giderse aşkımız

sevgilim

yalnızca kanatlarına güven

(yalnızca kanatlarına güven şiirinden)
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com