![]() |
Aşk Ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova...Aşk ve Kuyruklu Yıldız - Akgün Akova ![]() ![]() ![]() ![]() AKGÜN AKOVA Kitapları: Sansürttürme Şair Abüü (1991), Pepetye (1992), Baba Bana Bağırma(1994)nın ardından deneme/yanılma-yanılma/deneme kitaplarını yayınladı: Güzel Atlar Ülkesi(1996), Yıkık Bir Çocuk Bahçesi Gibiydi Yüzü(1997, Dil Derneği Ömer Asım Aksoy Ödülü), Elimi Tut Yeter(1998) ![]() ![]() Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezinde olan kitapları Aşk ve Kuyruklu Yıldız (İlköğretim II ![]() Seçme Şiirler (İlköğretim II ![]() Yıkık Bir Çocuk Bahçesi Gibiydi Gibiydi Yüzü (İlköğretim II ![]() Elimi Tut Yeter (Lise Kütüphanesi ) Yazarın tanıtacağımız kitabı: Aşk ve Kuyruklu Yıldız “Aşk ve Kuyruklu Yıldız”, bir anlamda gökyüzüne bakmayı unutanlara, sevgiyi yeniden anımsatmanın kitabıdır ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızca kanatlarına güven aşkımız bir gün uçup giderse aramızdan sevgilim sırt çantalı bir duman gibi bir melekle çarpışan kelebeğin kanadından dökülen toz bir çağlayanda sürüklenen bir dal parçası gibi istemediğimiz yerlere giderse aşkımız sevgilim yalnızca kanatlarına güven (yalnızca kanatlarına güven şiirinden ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|