|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alemdar, cezaevine, diyarbakır, düşerse, polat |
![]() |
'Polat Alemdar' Diyarbakır Cezaevi'ne Düşerse... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Polat Alemdar' Diyarbakır Cezaevi'ne Düşerse...'Polat Alemdar' Diyarbakır Cezaevi'ne Düşerse Mesut Baştürk'ün Tevn Yayınlarından çıkan kitabı 'Esat, Polat ve Azat' tan bir bölüm ![]() ![]() ![]() ![]() İşte kitaptan alıntılanan ilginç bölüm: " Önde Yüzbaşı Esat, arkasından gardiyanlar içeri girdi ![]() ![]() Yüzbaşı Esat sordu: - Anlat bakalım, dört gündür iyi düşündün mü? İtiraf et ve kurtul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Komutanım, ben bir film şirketiyle sözleşme yapmıştım, filmdetarihsel kişilikleri canlandırıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ulan ********! Deli numarası yaparak buradan kurtulamazsın ![]() - Bakın komutanım, şu an 1981'deyiz ![]() ![]() - Ne değişti i ![]() ![]() - Turgut Özal başbakan oldu ![]() - Turgut Özal kim, bu da nereden çıktı? - İyi bilmiyorum; ama bildiğim bu ![]() ![]() - Olmuşsa iyi olmuş ![]() - 1984'te PKK silahlı eylemlere başladı ![]() - Ulan i ![]() ![]() ![]() - Suriye'nin para ve silah desteği verdiği söyleniyordu ![]() - Bunları geç, başka şeyler anlat ![]() - Rusya'da sosyalist sistem yıkıldı ![]() - Ne zaman! - 1990'ların başında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yani şimdi sosyalizm dünyada kalmadı mı? - Fidel Castro'nun Küba'sında, bir de Kuzey Kore'de kaldı ![]() - Peki, bu Kürtlerin durumu ne oluyor? - Kürtler Irak'ta Kürt devleti kurdular ![]() - Ne devleti, ulan sen manyak mısın? - Vallahi doğru komutanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Manyak mısın lan sen? Amerika'nın Kürtlerle ne işi var ![]() - Komutanım, komünizm dünyada kalmadı ki ![]() ![]() - At oğlum at, ne hayal gücü varmış sende? - Kurdular komutanım ![]() ![]() ![]() - Ne yaptılar ki? - Komutanım, bunlar Amerika ile birlikte Süleymaniye'de Türkaskerlerinin başına çuval geçirdiler ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki Türk devleti ne yaptı? ( ![]() ![]() ![]() - O kadar çok infial oldu ki ama genelde bir şey yapılamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Biz de bir film çektik, sanal alemde intikamını aldık ![]() - Sanal alem de nedir ulan? Senin gibi bir i ![]() ![]() - Ben ne ajanım, ne PKK'lıyım ![]() - Ulan sabahtan beri manyak manyak konuşuyorsun ![]() ![]() - Kaldı komutanım ![]() - Nasıl kalır ulan? Ben bunları bitireceğim ![]() ![]() ![]() - Apo da yakalandı komutanım ![]() - Ne zaman? - 1999'da Kenya'da ![]() - Apo'nun Kenya'da ne işi var? - Onu bilmiyorum ama Amerikalılar onu yakaladı ve paketleyipTürkiye'ye verdiler ![]() - Ulan i ![]() ![]() ![]() - Vallahi onu yalnız ben değil o sıralarda Başbakan olan BülentEcevit'te anlamadı ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|