Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akşar or kutlu, ekonomisituğrul, futbol, merih

Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih..

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih..

Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih

Kitap Hakkında

Tuğrul Akşar/ Kutlu Merih
LİTERATÜR YAYINLARI
Yayın Yılı: 2006
808 sayfa

Günümüzde futbol yüz milyar dolarlara yükselen gelirleriyle bir endüstri haline geldi Dijital yayın olanakları aracılığıyla yeryüzünde üç milyarın üzerinde insana ulaşabilmesi ise, onu eşsiz bir pazarlama ve satış aracı haline getirdi Futbol bu haliyle gösteri endüstrisinin vazgeçilmez öğesi olarak varlığını devam ettiriyor Ancak futbolun evrensel dengesiz gelişim dinamikleri, futbolun yerel sorunlarını küresel boyuta taşıyor İşte Futbol Ekonomisi futbolun sorunlarına ülkemiz somutundan hareketle küresel genelliğe giden bir perspektifte bakıyor, sorguluyor ve önerilerini sunuyor Endüstriyel Futbol kitabının tamamlayıcısı Futbol Ekonomisi, her futbolseverin, her futbol yöneticisinin elinin altında olması gereken bir kaynak ve başucu kitabı

"Kutlu MERİH ve Tuğrul AKŞAR bu ülkenin en önemli futbol ve ekonomi kitabını üretmişler ve bu nedenle de tarihe geçmeyi hak ediyorlar" Deniz GÖKÇE

"Son yıllarda bu alanda dünya çapında yapılan ciddi çalışmalara bu kadar iyi bir kitapla ülkemizden katkıda bulunan MERİH ve AKŞAR' ın bu çabalarının Türk futboluna ışık tutmasını diliyorum" Mahfi EĞİLMEZ"Mutlak bir içtenlikle söylüyorum, "Futbolun Ekonomisi" de rahatlıkla bir ansiklopedi olarak yayınlanabilecek yoğunlukta bir kitap Bu çalışmanın sadece içindekiler bölümünü okumak bile insanı heyecanlandırıyor" Ahmet ÇAKIR

Yazarlar Hakkında

Tuğrul Akşar
1962 Niğde doğumluyum 1987 AÜSBF işl mezunuyum Aynı fakültede yüksek lisansımı tamamladım 1989'dan beri İstanbul'da yaşamaktayım Bankacıyım Evliyim ve iki kızım var

Doç Dr Kutlu Merih
1945 İzmir Karşıyaka Doğumlu
Yönetim Mühendisliği (Operational Research) uzmanı
21 Yüzyıl Yönetim Sistemleri araştırmacısı
Etkin Yönetim Liderlik Eğitim Merkezi eğitimcisi
İ Ü İşletme Fakültesi Muhasebe, Finans ve Sayısal Bilimler Ana Bilim Dalından Temmuz 1999 döneminde emekli öğretim üyesi
Aldığı Eğitim
1962 Nişantaşı Işık Lisesi,
1968 İ Ü Fen Fakültesi Matematik-Astronomi Bölümü mezunu
1969 İ Ü İşletme Fakültesi Kuruluş Kadrosunda asistan
1972 İşletme Doktoru, (sayısal bilimler- olasılık sistemleri)
1973-1975 İngiltere National Coal Board OR bölümünde NATO bursu ile araştırmacı
1977 İşletme Doçenti (sayısal bilimler- sistem mühendisliği)

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com