|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşar or kutlu, ekonomisituğrul, futbol, merih |
![]() |
Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih..Futbol Ekonomisi-Tuğrul Akşar/Kutlu Merih Kitap Hakkında Tuğrul Akşar/ Kutlu Merih LİTERATÜR YAYINLARI Yayın Yılı: 2006 808 sayfa Günümüzde futbol yüz milyar dolarlara yükselen gelirleriyle bir endüstri haline geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kutlu MERİH ve Tuğrul AKŞAR bu ülkenin en önemli futbol ve ekonomi kitabını üretmişler ve bu nedenle de tarihe geçmeyi hak ediyorlar ![]() "Son yıllarda bu alanda dünya çapında yapılan ciddi çalışmalara bu kadar iyi bir kitapla ülkemizden katkıda bulunan MERİH ve AKŞAR' ın bu çabalarının Türk futboluna ışık tutmasını diliyorum ![]() ![]() ![]() Yazarlar Hakkında Tuğrul Akşar 1962 Niğde doğumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() 1945 İzmir Karşıyaka Doğumlu Yönetim Mühendisliği (Operational Research) uzmanı 21 ![]() Etkin Yönetim Liderlik Eğitim Merkezi eğitimcisi İ ![]() ![]() Aldığı Eğitim 1962 Nişantaşı Işık Lisesi, 1968 İ ![]() ![]() 1969 İ ![]() ![]() 1972 İşletme Doktoru, (sayısal bilimler- olasılık sistemleri) 1973-1975 İngiltere National Coal Board OR bölümünde NATO bursu ile araştırmacı 1977 İşletme Doçenti (sayısal bilimler- sistem mühendisliği) Alıntı |
![]() |
![]() |
|