Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdoğanhüzünbaz, sevişmeler, yılmaz

Yılmaz Erdoğan-Hüzünbaz Sevişmeler....

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yılmaz Erdoğan-Hüzünbaz Sevişmeler....

Yılmaz Erdoğan-Hüzünbaz Sevişmeler

Aklı hin, yüreği hüzünbaz bir yazardan imgelizce öykülerArkdaşlar bu kitap gerçekten süper okumanızı tavsiye ederim
Aklı hin yüreği hüzünbaz bir yazardan imgelizce öyküler
Aşkımız iki gözlüklünün öpüşme çabasıydı; gözlükleri çıkarmak hiç aklımıza gelmedi
Hiç düşündün mü belkiyi? Belki, eline en yakışan takı benim elim Belki de en belli olacak yalan, benim söylediğim Belki sen ve belki ben
Yoksulluk, kirden rengi tanınmayan bir beyaz tutsaklık İnsan kendine iltica edebilir mi?
Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com