![]() |
Her Burca Bir Masal - Emre Mahir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Burca Bir Masal - Emre Mahir..Her Burca Bir Masal - Emre Mahir ![]() Çocuğunuza sıradışı, yaratıcı ve oldukça güzel bir dille yazılmış masallar okumak isterseniz, size Her Burca Bir Masal'ı öneririz ![]() ![]() ![]() Çok akıcı, sade ve pozitif bir dille; renkli ve yaratıcı çizimlerle ele alınmış Her Burca Bir Masal, Emre Mahir tarafından kaleme alınmış ![]() ![]() Masallara yeni bir yaklaşım “Her Burca Bir Masal” Duru ve merak uyandıran bir dilin kullanıldığı kitapta her burç çocuğu için bir masal yer alıyor ve o burcun en tipik özelliği ele alınarak bir yol izleniyor ![]() ![]() ![]() Kitabın dikkat çeken bir diğer yanı ise çizimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitaptan ![]() ![]() ![]() “Büyük gün gelmişti ![]() ![]() Konuklar, şatonun mumlarla aydınlatılmış yolunu, faytonlarla çıkıyorlardı ![]() Zadora, hizmetçilerinin yardımıyla şişman gövdesini faytona zorlukla sığdırdı ve yavaş yavaş zorlu yokuşu çıkmaya başladılar ![]() beyaz kurdeleler bağlanmış ve kafes içinde beyaz kuşlar asılmıştı ![]() doğru uzayan kulelere sahip şatonun görkemine kıskançlık dolu gözlerle baktı ![]() ‘Aynısından ben de istiyorum ![]() ![]() Benim oturduğum saraya bak, bir de şu şatoya bak; içine elbiselerim bile sığmıyor ![]() ![]() ![]() diye düşündü ![]() Aslan Burcu Masalı ‘Kraliçe Zadora' HER BURCA BİR MASAL Yazan: Emre Mahir Resimleyenler: Bener Ömür Yılmazer, Efsun Güneş, Buket Barlas Kara Kutu Yayınları Çocuk Serisi Şubat 2007 112 Sayfaalıntı |
![]() |
![]() |
|