Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deral, erkut, gece, gelini

Erkut Deral - Gece Gelini...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkut Deral - Gece Gelini...

Erkut Deral - Gece Gelini

Gece Gelini / Erkut Deral

Erkut Deral
OKUYANUS YAYIN

Yapma! Sonra seni öldürmek zorunda kalacağım

Kendi kanımızla uyumlu olmayan korku öğeleri kanımızı dondurmuyor, oysa bu ülkenin kendi kültüründe öyle çok öyle farklı korku öğesi var ki

Erkut Deral, Beyoğlu'nda geçen ilk romanı Kötü Ölü'den sonra Anadolu ve Rumeli folklorunda yaygın bir batıl inanç imgesi olan Al Karısı üzerine yazdığı Gece Gelini ile yine kanınızı dondurucak Erkut Deral okuyucuyu kendi kültürünün korku öğeleriyle karşılaştırarak çağdaş Türk korku edebiyatının en önemli ismi olmaya devam ediyor
Hüseyin Rahmi Gürpınar'dan beri ilk kez Hollywood'dan ve Batı'dan aşırılmamış bir korku edebiyatı ile karşı karşıyayız

Yayın Yılı: 2006
184 sayfa
İthal
13,5x19,5 cm
Karton Kapak
ISBN:9756287578
Dili: TÜRKÇE

Yorumum: Son zamanlarda türkçe yazarları okumaya başladım ve korku türünde henüz bir türk azarımızın kitabını okumamıştım Bu birilk oldu benim için Kitap aslında aman aman bir korku kitabı değil Kitaptan fazla korku beklemeyin Kitabı size tavsie etmemin sebebi aslında yazarın dili Oldukçahoş bir anlatımı var yazarın Olayları aktarma ve anlatmadaki becerisi bazen zorlansa da genel anlamda iyi Finali fazla beğenmemekle beraber kitap idare edecek kadar iyi En azından bir türk korkusu okumak isterseniz bu kitap size tavsiyemdir Değişik bir kitapiçin Gece gelini
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com