Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
nehrin, nora, roberts, sonu

Nora Roberts - Nehrin Sonu

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nora Roberts - Nehrin Sonu



Nora Roberts - Nehrin Sonu
Olivia'nın anne ve babası Hollywood'un en varlıklı ve en popüler çiftlerinden biriydi Ta ki, babasının yüzüyle görünen, o güzel evlerini mahvedip, annesini sonsuza dek Olivia'dan alan hayaletin geldiği geceye kadarYıllar sonra inanılmaz bir güzelliğe sahip olan Olivia o gecenin anısının giderek silindiğini hissetmektedir Ancak genç kadının bir yanı o dehşet veren olayları hatırlamak ve çocukluğu hakkında gerçekleri bilmek arzusuyla kavrulmaktadırBir polis memurunun oğlu olan Noah ile bu şansı yakalayan Olivia geleceğini de korumak zorundadır Oysa ki yıllar önce tüm ailesini darmadağın eden hayalet onu ilk günden beki saklandığı ormanda adım adım izlemekte ve gizlice tehdit etmektedir

Yazar Nora Roberts'in tüm dünya ülkelerinde en çok satan ve listelerdeki 1 numara olan eseri


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.