Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, başar, bulmanın, korumanın, kürşat, yolları

Aşkı Bulmanın Ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar...

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkı Bulmanın Ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar...

Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar

AŞKI BULMANIN VE KORUMANIN YOLLARI
Kürşat Başar

2000’de Can Yayınları’ndan çıkan yapıt şimdi de Everest tarafından okura sunuluyor

Eve dönüyorum, gece başlıyor, bir dostum arıyor, bir yerlere gitmeyi öneriyor, ona, içimdeki boşluktan söz etmiyorum Yine de “Senin neyin mutlu edeceğini biliyor musun?” diye soruyor Tabii bilmiyorum!

Masanın üstünde bir dergi duruyor, bir sigara yakıyorum, kapağında büyük, renkli başlıklar var, ‘Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları’, bunları okuyarak öğrenebilir miydik? Şimdi birlikte geçirdiğimiz birkaç yılın ayrıntılarıyla dolu bu evde sabaha karşı oturmak istemiyorum, o ayrıntıları, küçük bir çocuğu yaşamımdan tümüyle çıkartmak istiyorum, unutmak, eğer imkansız değilse

Kürşat Başar, üzerine çok konuşulmuş bu romanında, gerek roman tekniğindeki farklılıkla, gerek anlatımındaki yenileşmeyle farklı bir boyuta geçiyor Ama kendi yarattığı o duyarlı, ayrıntılı, derin dünyayı ve kendine özgü üslubunu yine koruyor

‘Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları’, farklı kişiler ve farklı anlatımlarla yaşadığımız aşkları anlatırken bir yandan da günümüz dünyasına, ilginç saptamalarla, romanın adı gibi ince bir ironiyle yaklaşıyor

Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları
Everest Yayınları, 250 sf
Tür: Roman
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com