![]() |
Aşkı Bulmanın Ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Bulmanın Ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar...Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları / Kürşat Başar ![]() AŞKI BULMANIN VE KORUMANIN YOLLARI Kürşat Başar 2000’de Can Yayınları’ndan çıkan yapıt şimdi de Everest tarafından okura sunuluyor ![]() Eve dönüyorum, gece başlıyor, bir dostum arıyor, bir yerlere gitmeyi öneriyor, ona, içimdeki boşluktan söz etmiyorum ![]() ![]() Masanın üstünde bir dergi duruyor, bir sigara yakıyorum, kapağında büyük, renkli başlıklar var, ‘Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları’, bunları okuyarak öğrenebilir miydik? Şimdi birlikte geçirdiğimiz birkaç yılın ayrıntılarıyla dolu bu evde sabaha karşı oturmak istemiyorum, o ayrıntıları, küçük bir çocuğu yaşamımdan tümüyle çıkartmak istiyorum, unutmak, eğer imkansız değilse ![]() ![]() ![]() Kürşat Başar, üzerine çok konuşulmuş bu romanında, gerek roman tekniğindeki farklılıkla, gerek anlatımındaki yenileşmeyle farklı bir boyuta geçiyor ![]() ![]() ‘Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları’, farklı kişiler ve farklı anlatımlarla yaşadığımız aşkları anlatırken bir yandan da günümüz dünyasına, ilginç saptamalarla, romanın adı gibi ince bir ironiyle yaklaşıyor ![]() Aşkı Bulmanın ve Korumanın Yolları Everest Yayınları, 250 sf ![]() Tür: Roman alıntı |
![]() |
![]() |
|