![]() |
Arapça Görsel Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arapça Görsel Eğitim SetiArapça Görsel Eğitim Seti ![]() Arapçayı Öğrenmek artık çok kolay… Arapça öğrenmek isteyenler… Arapçasını Geliştirmek isteyenler… Kur’an-ı Kerim’i anlayarak okumak ve Hz ![]() GÖRSEL ARAPÇA EĞİTİM SETİ Bağdatlı Abdulkadir Seyidoğlu hoca tarafından hazırlanan GÖRSEL ARAPÇA EĞİTİM SETİ; sürükleyici ve akıcı anlatımı sayesinde izleyenlerin derse katılımını sağlayarak, sizleri bir sınıf ortamında ders yapıyor havasına sokacak ![]() Tamamı Türkçe Açıklamalı GÖRSEL ARAPÇA EĞİTİM SETİ ‘nde; Harflerden başlayarak kelime çalışmaları, Soru cümleleri ve cevapları, güncel okuma parçaları, Karşılıklı Diyalog örnekleri, Metin çalışmaları ve daha birçok konu içeriği ile Yeni bir Lisana Sahip olacaksınız ![]() 25 VCD, 2 Kitap TAMAMI TÜRKÇE AÇIKLAMALI * Harfler * Mahreçler * Harflerin Birleştirilmesi * Harflerin Değişime Uğraması * Harekeler * Uzun ve Kısa Harfler * Tenvin * Şemsi ve Kameri Harfler * Okunuşu ve Yazılışı Bir Olmayan Kelimeler wmv formatında toplam:1 ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|