![]() |
Laura Martin - Olivia'nın Kaderi / Yasemin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laura Martin - Olivia'nın Kaderi / YaseminLaura Martin - Olivia'nın Kaderi / Yasemin ![]() Yeni evindeki ilk gecesini hiç tanımadığı bir adamla birlikte geçireceği Olivia'nın aklının ucundan bile geçmezdi ![]() ![]() ![]() ![]() Jake Savagebu savage soyadı da bd yazarları arasında pek ünlü benim bd kapağının soyadını savage olarak değiştiriyorum belki biraz romantik olur) hiç bir kadının karşı koyamayacağı ( oy oy oyy aman sabahlar olmasınnn bir erkekti ![]() ve soğuk tavırları bile Olivia'nın ona karşı koymasına yardımcı olmuyordu(ah kızımız çarpılmış bu ne vahşi hayvaniii cazibe,kızın gözü dönmüş beeh) Her fırsatta birbirlerinin kollarına koşmaktan kendilerini alıkoyamıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yandan da trt1 de yayınlanan sınıf 2010'u izliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sponsor:spyder Günün miskini:Coraline Stokçu:Coraline Uykucu:çırak Mutfak Faresi:Çırak Şaka yapan:Güneş(bir görünüp bir kayboluyor) Güldüren:3 ay sonra taşındığımı farkeden yeni komşularım Akşama yapmayı düşündüğüm yemek:Yeşil fasulye Pazartesi sendromu yaşamayan:Küflü Severler Yeni imaj yaptığım:Benim bd kapağı (Savage soyadını almıştır bundan sonra Şapşal Jake'e tekme atmak isteyenler kulübü yan taraftadır,üyelik ücretsizdir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|