Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaderi, laura, martin, olivianın, yasemin

Laura Martin - Olivia'nın Kaderi / Yasemin

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni evindeki ilk gecesini hiç tanımadığı bir adamla birlikte geçireceği Olivia'nın aklının ucundan bile geçmezdi(inan benim bile geçmedi oliviacıım kitaba başlarken ne bu hız güzelim dakika 1 gol 1bizim yerli dizilerden bile hızlı çıktınız bu sefer
Jake Savagebu savage soyadı da bd yazarları arasında pek ünlü benim bd kapağının soyadını savage olarak değiştiriyorum belki biraz romantik olur) hiç bir kadının karşı koyamayacağı ( oy oy oyy aman sabahlar olmasınnn bir erkektiFakat duygusuz (oduun ne olacak
ve soğuk tavırları bile Olivia'nın ona karşı koymasına yardımcı olmuyordu(ah kızımız çarpılmış bu ne vahşi hayvaniii cazibe,kızın gözü dönmüş beeh) Her fırsatta birbirlerinin kollarına koşmaktan kendilerini alıkoyamıyorlardı 'aşk yok,bağlılık yok, sadece zevk var' ilişkilerinin temelinin bu olacağını Jake(nam-ı diğer kütük en başta açıkça belirtmiştiOlivia hayal kırıklığını içinden yaşayıp gözyaşlarını (çok dramatik ) içine akıtıyordu Bu adamın taş gibi bir kalbi vardı Olivia Jake'e aşık olmuş fakat bu aşk dengesini yitirmesine neden oluyordu(aşk kimi normal bırakmış ki güzelim Bak Mecnûn'a yaşasaydı marka olurdu kesinFakat Olivia biliyordu ki bu adam O'nun kaderiydi(ne kader amaa,mangal tava geldi komür bitti,dertler sona erdi ömür bitti olmasında sonun oliviacıım)

Bir yandan da trt1 de yayınlanan sınıf 2010'u izliyorum İşin içine logaritmayı karıştırmadan kesiyorum Bu jake denen salatalığa çok uyuz oldum Bu bd'yi yazan bayan zihniyeti protesto ediyorum Yazmayın kardeşim böyle dengesiz maymun gibi erkek karakter nedir bu kızımız ağlamaktan helak oldu

Sponsor:spyder
Günün miskini:Coraline
Stokçu:Coraline
Uykucu:çırak
Mutfak Faresi:Çırak
Şaka yapan:Güneş(bir görünüp bir kayboluyor)
Güldüren:3 ay sonra taşındığımı farkeden yeni komşularım
Akşama yapmayı düşündüğüm yemek:Yeşil fasulye
Pazartesi sendromu yaşamayan:Küflü Severler
Yeni imaj yaptığım:Benim bd kapağı (Savage soyadını almıştır bundan sonra
Şapşal Jake'e tekme atmak isteyenler kulübü yan taraftadır,üyelik ücretsizdir Tekme atmak için gücünüzü yedekleyin yeter
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com