![]() |
Elizabeth Graham - Beklediğim Sensin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elizabeth Graham - Beklediğim SensinElizabeth Graham - Beklediğim Sensin ![]() Elizabeth Graham - Beklediğim Sensin Gelişim Beyaz Dizi No: 75(1983) İngilizce Adı: Jacintha Point Tarama : Clondike Düzenleme: Ser_reS Arka Kapak: Laurel'ın babası bir kuşku üzerine tutuklanmıştı ![]() ![]() ![]() Ama Laurel'ın düşünmesi gereken başka bir şey daha vardı: Diego Ramirez bütün bunların karşılığında gerçekten ne bekliyordu? Kitabın İçinden: «Hiç, birisiyle karşılaşıp, onu zamanın başlangıcından beri tanıyormuşsun gibi bir duygu ya kapıldın mı, Laurel? Başka bir zamanda, başka bir yerde iki ruhun birbirine sarılmış olduğunu ve yeniden karşılaşıp yeniden birbirlerini sevmelerinin kaçınılmaz bir kader olduğunu hissettin mi? Seni ilk gördüğümde işte bunları hissettim ![]() ![]() ![]() Bu e-kitap, Sevgili Molly’e hediye… Uzaklardan sesini duyurduğu için… Ön yorum: Kızın çaresizliğine üzülür müsünüz, sevinir misiniz bilemem ![]() Bu kitaba göz attığımda yıllar önce okuduğumda bende iz bıraktığını fark ettim ![]() ![]() Yazarın daha önce Yalan adlı kitabını paylaşmıştım ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|