Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklediğim, elizabeth, graham, sensin

Elizabeth Graham - Beklediğim Sensin

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelişim Beyaz Dizi No: 75(1983)

İngilizce Adı: Jacintha Point

Tarama : Clondike
Düzenleme: Ser_reS

Arka Kapak:

Laurel'ın babası bir kuşku üzerine tutuklanmıştı Etkili kişilerle dostluğu olan Diego Ramirez, "Damadı olarak ona yardım edebilirim," diyordu Laurel ne yapacağını şaşırmıştı Babası suçsuz yere bu yabancı yerde yıllarca hapis mi yatacaktı, yoksa Diego'nun yardımlarını şükranla karşılamak zorunda mıydı?
Ama Laurel'ın düşünmesi gereken başka bir şey daha vardı: Diego Ramirez bütün bunların karşılığında gerçekten ne bekliyordu?

Kitabın İçinden:

«Hiç, birisiyle karşılaşıp, onu zamanın başlangıcından beri tanıyormuşsun gibi bir duygu ya kapıldın mı, Laurel? Başka bir zamanda, başka bir yerde iki ruhun birbirine sarılmış olduğunu ve yeniden karşılaşıp yeniden birbirlerini sevmelerinin kaçınılmaz bir kader olduğunu hissettin mi? Seni ilk gördüğümde işte bunları hissettim O defilede Ve yıllardır beklediğim kadın olduğunu anladım»

Bu e-kitap, Sevgili Molly’e hediye… Uzaklardan sesini duyurduğu için…

Ön yorum: Kızın çaresizliğine üzülür müsünüz, sevinir misiniz bilemem Diego tam bir “hombre de amor” (Aşık olunacak adam) Laurel adına mutlu olsam da, bu kadar kıskanç bir adamla nasıl ömür geçireceğinin merakı içindeyim…
Bu kitaba göz attığımda yıllar önce okuduğumda bende iz bıraktığını fark ettim Nedeni de Hindistan cevizleri… Hindistan cevizlerinin tehlikeli olabileceğini bu kitaptan öğrendiğimi hatırladım
Yazarın daha önce Yalan adlı kitabını paylaşmıştım Türkçe’ye çevrilen 6 kitabından ikisi kaldı Küflü’de olmayan

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com