Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hart, hemmingis, kalan, kaui

Senden Bana Kalan - Kaui Hart Hemmingis

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eğleniyormuş gibi görünmek zorundaydık; fakat bir gün gerçekten eğlenecektik Çözüme, çözülmeye giden yol bana kaybolmuş gibi gelse de, bizi kıyıya en az sarsıntıyla ulaştırmak için elimden geleni yapacaktım

Bir baba, ele avuca sığmayan küçük bir kız çocuğu, uyuşturucu bağımlısı bir abla ve komada olan bir annenin trajik ve yer yer mizah dolu hikâyesi Bir başına kalan baba çocuklarıyla iletişim kurmak zorundadır Ancak bu düğümü çözmeyi çalışırken aslında çocuklarını tanımadığı gerçeğiyle yüzleşir Annenin bir anda ortaya çıkan ve bu düğümü daha da çözümsüz bir hâle sokan sırrı üzerine baba ve çocuklar bir yolculuğa çıkarlar Bir sırla başlayan bu yolculukta Kaui Hart Hemmings okuyucunun kafasında bir soru uyandırır: Her kayıp bir kayboluş mudur?
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com