Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2034, dmitry, glukhovsky, metro

Dmitry Glukhovsky / Metro 2034

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dmitry Glukhovsky / Metro 2034

Dmitry Glukhovsky / Metro 2034 Hakkında ne yazabilirim diye düşünüyorumdaHerhalde Metro 2033'ü okuyan veya oynayan ne olduğunu biliyordurKısaca bir özetle geçmek istiyorum

Metro 2033'te, 2013'teki nükleer savaşın 20 yıl sonrası Moskova metrosundan başka yaşayacak yeri olmayan insanlığın hikayesi anlatıldıSonunda Moskovanın yer yüzünü bombalı saldırıyla temizlenmişti

Metro 2034, Artyom'un hikayesinden 1 yıl sonra metroda başka yerlerde yaşayan insanların hikayesine tanık oluyoruz

adresinden alınan Dmitry Glukovsky'nin internetten bedava sunduğu Rusça metinlerin Google Translate yardımıyla yapılan tercümesini/çevirisini içermektedir
Ayrıca sizlere Anton Gretchko'nun bu kitaba has olarak çizdiği resimleri de kitap boyunca da sunmaya çalıştım

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com